Huolto

Huollamme matkapuhelimien ja tablettien takuun ulkopuoliset laiteviat omassa huollossamme Joensuussa.
Onko puhelimissasi vika? Menikö näyttö tai kosketuspinta rikki? Tuo se huoltoon meille, niin korjaamme sen. Huollamme Apple, Samsung, Nokia, Microsoft, Sony ja Huawei puhelimet. Voimme korjata myös muun merkkiset puhelimet ja tabletit.

 

Takuun ulkopuolisia korjauksia ovat mm. kosteusvauriokorjaukset, kuulokkeiden, kuorten ja näyttöjen vaihdot. Käytössämme on ESD-suojattu huoltotila ja asian mukaiset työpisteet, tarvittavat mittapaikat sekä akkutesteri erityyppisten akkujen testaukseen. Halutessasi teemme varmuuskopiot ja ohjelmistoversiopäivitykset puolestasi.


Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita, niin voimme tarkistaa varaosien saatavuuden ja mahdollisen kustannusarvion tai voit ottaa yhteyttä myös muissakin ongelmatapauksissa. Huom! Suosittuihin puhelin malleihin pidämme monia varaosia varastossa, mutta joissakin tapauksissa tilaamme varaosat eurooppalaisilta toimittajilta.


Takuun kattamat vialliset laitteet lähetämme yhteistyökumppanille keskushuoltoon. Takuuhuoltoajat vaihtelevat päivistä viikkoihin ja takuuhuollon nopeuteen emme valitettavasti voi vaikuttaa.


Vanhat hävitettävät laitteet laitamme lukittuun tietoturvasäiliöön ja toimitamme tuhottavaksi yhteistyökumppanillemme. Älä jätä vanhaa romua hyllyyn, vaan tuo se asianmukaisesti kierrätettäväksi jatkokäsittelyyn ja mahdolliseksi raaka-aineeksi.

Apple iPhone ja iPad huolto
Samsung puhelimien huolto
Samsung tablettien huolto
Microsoft (ja Nokia) Lumia huolto
Sony Xperia puhelimien ja tablettien huolto
Huawei puhelimien huolto
Muut merkit kuten LG, BeaFon, CAT

© 2017 Joensuun Telemaailma Oy, +358 13 610 0700, Aspitie 4 80100 Joensuu Finland, myynti@telemaailma.com