Palvelut

Huollamme ja korjaamme matkapuhelimet ja tabletit Joensuussa. Asennamme paikannuslaitteet, VHF- ja LA-puhelimet, ajoneuvotietokoneet ja muut lisävarusteet kuten antennit ja viihdejärjestelmät autoihin, kuorma-autoihin, työkoneisiin, metsäkoneisiin ja veneisiin tarvittaessa myös asiakkaan luona tai maastossa.


Sijaintimme Salpakankaan teollisuusalueella mahdollistaa  myös täysperävaunullisella ajoneuvolla saapumisen. Kauttamme saat myös asennus- ja kiinnitystarvikeet tietokoneille ja puhelimille, joko valmiiksi asennettuna tai tee-se-itse miehille (tai naisille) itse asennettuna. Metsäalalla olemme Harvestian, Metsä Groupin, Stora Enson ja UPM:n asennusyhteistyökumppani. Saat meiltä ohjelmistojen asennukset sekä ongelmien selvityksen.


Televisio-, radio- sekä satelliittiantenniasennukset toteutamme uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Palveluihimme kuuluu myös suunnittelu. Antenniverkkojen kunnostus ja korjaustyöt ovat tärkeä osa palveluitamme.  Antennijärjestelmissä käytämme laadukkaita, tunnettujen merkkien tuotteita ja komponentteja.

Onko puhelin rikki? Tuo se heti huoltoon meille! Olemme yksi alan pisimpään toimineista huolloista Suomessa. Pitkä kokemuksemme juontaa 1980-luvulle ARP- ja NMT puhelin aikaan. Toimitamme takuunalaiset laitteet huoltoon luotettavalle valtuutetulle takuuhuoltokumppanille ja korjaamme takuun ulkopuoliset viat ja ongelmat.

Koiratutkahuolto

Paras ystävä kateissa? Kun huollatat laitteesi hyvissä ajoin, niin eipäs olekaan.Huollamme Tracker ja Ultrapoint koiratutkat ja meiltä saat antennien, kuorten ja akkujen vaihdot - sovittaessa jopa odottaessasi. Muista huollattaa ja tarkistaa paikannuslaitteesi vuosittain ennen metsästyskautta, niin vältät ruuhkilta syksyllä ja koirasi pysyy tutkassa. Saat meiltä myös uusimmat karttalisenssit ja päivitykset.

Suunnittelemme, huollamme, korjaamme ja asennamme kaikki antennijärjestelmät ja tarvittaessa muut talon tietoliikenneyhteydet. Antennijärjestelmissä käytämme laadukkaita, tunnettujen merkkien tuotteita ja komponentteja. Televisio-, radio- sekä satelliittiantenniasennukset toteutamme uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Palveluihimme kuuluu myös suunnittelu. Jos TV-kuvassa on ongelmia, niin ota yhteyttä - laitamme kuvat kuntoon! 

Ajoneuvoasennukset

Lisätarvikkeet, telineet, puhelimet ja viihdelaitteet ajoneuvoihin asennettuna.
Asennamme autostereot, autosarjat, VHF-ja LA-puhelimet, ajoneuvotietokoneet ja muut lisävarusteet kuten antennit ja viihdejärjestelmät autoihin, kuorma-autoihin, työkoneisiin, metsäkoneisiin ja veneisiin tarvittaessa myös asiakkaan luona tai maastossa.  Sijaintimme Salpakankaan teollisuusalueella mahdollistaa  myös täysperävaunullisella ajoneuvolla saapumisen.

Metsäteollisuus

Asennamme ja myymme IT-laitteet ja ohjelmistot metsäalan yrittäjien käyttöön.Metsäalalla olemme Metsä Groupin, Stora Enson ja UPM:n asennusyhteistyökumppani Itä-Suomen alueella. Meiltä saat kaikki ajoneuvoihin sopivat ja vaaditut laitteet, telineet ja tarvikkeet. Lisäksi asennamme tarvittavat ohjelmistot ohjelmantoimittajan vaatimusten mukaisesti

Please reload

© 2017 Joensuun Telemaailma Oy, +358 13 610 0700, Aspitie 4 80100 Joensuu Finland, myynti@telemaailma.com