Palvelut

Huollamme ja korjaamme matkapuhelimet ja tabletit Joensuussa. Asennamme paikannuslaitteet, VHF- ja LA-puhelimet, ajoneuvotietokoneet ja muut lisävarusteet kuten antennit ja viihdejärjestelmät autoihin, kuorma-autoihin, työkoneisiin, metsäkoneisiin ja veneisiin tarvittaessa myös asiakkaan luona tai maastossa.

Sijaintimme Salpakankaan teollisuusalueella mahdollistaa myös täysperävaunullisella ajoneuvolla saapumisen. Kauttamme saat myös asennus- ja kiinnitystarvikeet tietokoneille ja puhelimille, joko valmiiksi asennettuna tai tee-se-itse miehille (tai naisille) itse asennettuna. Metsäalalla olemme Harvestian, Metsä Groupin, Stora Enson ja UPM:n asennusyhteistyökumppani. Saat meiltä ohjelmistojen asennukset sekä ongelmien selvityksen.

Televisio-, radio- sekä satelliittiantenniasennukset toteutamme uusiin ja vanhoihin kohteisiin. Palveluihimme kuuluu myös suunnittelu. Antenniverkkojen kunnostus ja korjaustyöt ovat tärkeä osa palveluitamme. Antennijärjestelmissä käytämme laadukkaita, tunnettujen merkkien tuotteita ja komponentteja.Lisätty ostoskoriin