Tuotevalikoimamme

Tuotteitamme ovat mm. kannettavat tietokoneet, kännykät, tabletit, riistakamerat, navigointilaitteet, paikannuslaitteet, antennit kotiin/taloyhtiöihin ja ajoneuvoihin, tietoliikennevälineet kuten 4G-modeemit. Lisäksi meillä on laajavalikoima vempeleitä, jotka sopivat metsästäjien ja luonnossa liikkujien käyttöön (mm. Ledlenser, Stanley). Matkapuhelin merkkejämme ovat mm. Samsung, Apple, Oukitel, Ulefone, CAT, Beafon,  Motorola ja muita suosittuja merkkejä. Myymämme tietokonemerkit ovat mm. HP, Lenovo, Apple ja Microsoft (huom! Microsoft Surface ja Apple tuotteet kauttamme vain yritysasiakkaille). 

Jos tuotetta ei löydy varastostamme, saamme seuraavalle arkipäivälle lähes minkä tahansa IT-laitteen tai kodin elektroniikka laitteen. Tavarantoimittajinamme ovat Suomen suurimmat tukkurit.

Huom! Maksamme maahantuomamme laitteiden kierrätysmaksut, voimme siis tarvittaessa tilata ulkomailta tarvitsemanne laitteen ja huolehtia sitä koskevat lakisääteiset kierrätysmaksut! Kysy lisää erikoistilauksista.

Lisätty ostoskoriin